Luxusné talianské dekoratívne nátery

DEKORATÍVNE NÁTERY ZNAČKY VALPAINT

VALPAINT profesionálne náterové hmoty sú materiály s rôznymi dekoratívnymi efektmi, ktoré vás určite prekvapia svojimi krásnymi farbami, jedinečnými vlastnosťami a nenapodobiteľnými štruktúrami. V nasledujúcom príspevku Vám ich predstavíme.

 Dekoratívne nátery s efektom zoxidovaného metalického kovu

Začneme s produktami KLONDIKE a KLONDIKE LIGHT. Zvláštnosťou týchto dvoch dekoratívnych náterov, ktoré patria medzi najpredávanejšie, je efekt zoxidovaného metalického kovu.

Od najtemnejších a najvýraznejších farebných odtieňov KLONDIKE, až po jemné menej výrazné farebné odtiene KLONDIKE LIGHT. Alebo oslnivé a živé farby ARTECO 7 METAL. Trblietavé efekty použité vo VALPAINT produktoch majú meno: STAR - hviezdna prísada, ktorá sa pridáva do dekoratívnych náterov a je k dispozícií v šiestich farebných prevedeniach.

Dekoratívne nátery s textilným efektom

Veľmi jemné na dotyk: do tejto skupiny dekoratívnych náterov, ktoré pripomínajú efekt jemných tkanín patrí POLISTOF s bohatou paletou farieb alebo VALRENNA s jemnými farebnými odtieňmi a neodolateľne mäkká na dotyk. Ak však chcete jemnosť hodvábnej tkaniny, dekoračný náter, ktorý určite uspokojí vaše predstavy je VALSETIN.

Dekoratívne nátery s trojrozmerným efektom

Táto kategória dekoračných náterov s trojrozmerným efektom je jedným z najnovších a veľmi obľúbených produktov. METEORE 8, ktorý svojimi unikátnymi meniacimi sa efektmi, ktoré odrážajú svetlo určite obohatí každý nevšedný priestor. MAVERICKS svojimi luminiscenčnými trojrozmernými odleskami pripomínajúcimi odrazy svetla od vody. Efekt evokujúci pohyb piesočnatých dún ponúka SABULADOR a SABULADOR SOFT.

Tradičné dekoratívne nátery

Ak chcete viac tradičné dekoratívne nátery ROCOCO - benátsky štuk, ktorý Vám, rovnako ako dekoratívny náter ARTECO 1 alebo VELIDOR FINE prinesie antický nádych stien do vášho priestoru.

Ostatné články

AKO VYBRAŤ DEKORATÍVNU FARBU ALEBO OMIETKU NA STENU.

AKO VYBRAŤ DEKORATÍVNU FARBU ALEBO OMIETKU NA STENU.

Elegancia a rafinovaná krása s dekoratívnymi farbami sa naozaj skrýva v detailoch. Tieto malé, no zároveň významné prvky môžu transformovať celý interiér a pridať mu nezameniteľný nádych luxusného štýlu. Každý pohľad na stenu, každý lúč slnka, ktorý sa lomí na povrchu, prináša nový zážitok a vyvoláva príjemné pocity.


VALPAINT INNOVATION & DESIGN

VALPAINT INNOVATION & DESIGN

Projekt VALPAINT INNOVATION & DESIGN – Think like an Artist je nový ambiciózny projekt navrhnutý spoločnosťou Valpaint, ktorého cieľom je preniesť dekoratívnu farbu na umeleckú úroveň a povzbudiť dekoratérov aby sa odvážili vyjsť zo svojej komfortnej zóny.


NOVÝ MODERNÝ ŠTÝL BÝVANIA

NOVÝ MODERNÝ ŠTÝL BÝVANIA

Už ste premýšľali nad tým, aký štýl bývania je pre Vás ten pravý? Necháte si poradiť od dizajnérov, alebo hľadáte niečo svoje, srdcu blízke? Inšpirujte sa moderným štýlom, ktorý harmonizuje farbné odtiene a nápadité štruktúry povrchov. Naše unikátne materiály Vám ponúkajú na výber širokú škálu rôznych farebných oditeňov a povrchových úprav.